שאלה ותשובה – יולי 2012

4

שאלה ותשובה – יולי 2012

השאלה החודש מגיעה מירון חדד מראשון לציון.

שאלה: מה ההבדל בין הקפה השחור המקורי, טחון טרי לבוקר וטעם אספרסו של לנדוור?

——————————————————————————————————————————————————–

תשובה

היי ירון,

תודה על שאלתך.

ההבדלים הם בטעם שנובעים משימוש בסוגי פולים שונים לתערובות ורמות קלייה שונות.

קפה לנדוור מציעה ללקוחותיה מגוון של 3 תערובות קפה שחור איכותי: קפה שחור המקורי, קפה שחור טחון טרי לבוקר וקפה שחור בטעם אספרסו.

הקפה המקורי הינו הקפה הקלאסי והידוע שלנו מאז 1919 עם טעם ייחודי לו.

קפה שחור טחון טרי לבוקר וקפה שחור בטעם אספרסו הם שני תערובות איכותיות ביותר שהשקנו בשנת 2008.

קפה שחור טחון טרי לבוקר מתאפיין בתערובת מעוררת עם ארומה עשירה במיוחד, מתאימה במיוחד לקפה הראשון של הבוקר. כמובן שלמרות שמו, ניתן ומומלץ לשתות אותו במהלך כל היום. תערובת זו עשירה בפולי ערביקה איכותיים שנותנים לקפה טעם מתקתק, עדין ומאוזן.

קפה שחור בטעם אספרסו מורכב שמתערובת איכותית ביותר, המשמשת בדר”כ לתערובות אספרסו, עשירה בערביקה ובקלייה חזקה יחסית הנותנת לקפה טעם חזק של קפה, מעט מריר עם נגיעות של טעמי קרמל שרופים. תערובת זו מתאימה לכאלה שאוהבים “להרגיש” את הקפה שלהם, חזק, איכותי ומלא בטעמי קפה עזים.

/ מגזין

Share the Post

About the Author

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *