fbpx

קפוצ’ינו קר לקיץ – מתכון

קפוצ’ינו קר לקיץ

קפוצ’ינו קר לקיץ – מתכון

הקיץ כבר כאן וכש-לנו ב”קפה לנדוור” מתחשק משהו קר, זה חייב להיות עם קפה

אז חשבנו להציע לכם את המתכון המנצח של תום, מחנות הקפה שלנו, לקפוצ’ינו קר.

” הנה מתכון לקפוצי’נו קר מדהים, שאפשר יחסית בקלות להכין בבית – אחלה רעיון לאירוח, במיוחד אם אתם אוהבים להרשים….

כמו בכל משקה קפה, הדבר הכי חשוב במתכון הזה הוא איכות הקפה. לקפה קר, אני אוהב להשתמש בתערובת שיש בה מתיקות טבעית, כך שלא אצטרך להמתיק יותר מדי – הבחירה המועדפת עליי היא תערובת הקוסטה ריקה של illy , שזמינה בצורת קפסולה. אופציות נוספות ולא פחות טובות הן: פולי קפה גואטמלה, מסדרת הלימיטד אדישן שלנו, שיפיקו קפה עם סיומת שוקולדית. אם אין לכם בבית מכונת אספרסו, תוכלו בקלות, לחלוט קפה במקינטה, והתוצאה בהחלט תספיק למתכון הזה.

שימו לב כי המתכון כולל קצף חלב, היום, להרבה מאד אנשים יש פתרון ביתי להקצפת חלב. אם אין לכם כזה, תוכלו למצוא מגוון גדול בעמוד הזה

חומרים:

30cc אספרסו illy
5 מל’ מי סוכר
30cc חלב טרי קר
30cc קצף חלב
קוביות קרח

הוראות הכנה:

– מלאו כוס גבוהה בקוביות קרח
– על הכוס הגבוהה מזגו מנת אספרסו (ניתן מנה כפולה למי שרוצה קפה חזק)
– הוסיפו את מי הסוכר והחלב
– בחשו בעזרת בוחשן
– הוסיפו את קצף החלב

זהו – זמן ליהנות….

אם בא לכם להתפנק עם הקפוצ’ינו הקר של תום, בכוס שבתמונה, תמצאו אותה פה

/ מגזין

Share the Post

About the Author

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *