קליית חורף ברשת קפה לנדוור

3

קליית חורף ברשת קפה לנדוור

לראשונה ברשת בתי הקפה לנדוור, ובמיוחד לחודשי החורף הקרירים, מזמינים אתכם לחוויה ייחודית של קפה. בתהליך קלייה איטי במיוחד, ברגע המדויק בו זני הפולים הדרום אמריקאים הגיעו למיצוי אופטימאלי והתמזגו לטעם הרמוני, יצרנו שני טעמים שוקולדים עמוקים. הקפה מוגש ב-French Press המאפשר ליהנות ממשקה ארוך וחם יחד עם מיצוי עדין ונעים של טעמי הפולים, נמזג לכוס מגנום מפנקת שעוצבה במיוחד באווירת החורף, ולצד עוגיית בישקוט איטלקית מסורתית.
חוויה רומנטית וחורפית של טקס קפה אישי ומיוחד על השולחן, בשילוב של טעמי קפה ענוגים, ובהתאמה מושלמת לאווירת החורף החמימה בבית הקפה.
שני טעמים לבחירה:
קליית חורף קלאסית בטעם עדין של שוקולד מריר וקקאו
קליית חורף נוצ’לה בטעם מודגש של אגוזי לוז

נועה שפורר, מנהלת השיווק של רשת לנדוור: אנו בלנדוור עובדים בכל העת על פיתוח תערובות קפה חדשניות אשר מותאמות להעדפות והחיך הישראלי. יצרנו קליית חורף עמוקה במיוחד עם טעמים שוקולדים מודגשים, המוגשת לאורחינו בפרזנטציה חווייתית המעצימה את תחושת הרוגע והחמימות. קליית החורף מצטרפת למשפחת הקפה של רשת בתי הקפה לנדוור, אשר זכתה במקום הראשון במבחני טעימה לקפוצ’ינו ואספרסו, שערך העיתון ידיעות אחרונות בחודש אוקטובר 2013.

/ מגזין

Share the Post

About the Author

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *