קלייה צרפתית

קלייה צרפתית

באחת הכתבות הקודמות סיפרנו לכם על כל סוגי הקליות שקיימים וההבדלים ביניהן.

הפעם נתמקד בקלייה הצרפתית בה הטמפרטורה מגיעה ל-245-260 מעלות, החומציות נעלמת ומופיעה המרירות הידועה של הקפה. בשלב הזה הפולים כבר נראים די דומים לפולים בשלב וינה והדרך היחידה להבחין בין השלבים הוא באמצעות הריח.

החומציות נעלמת כליל והמרירות משתלטת על הטעם.

בשלב זה הפולים הפסידו כבר 20% ממשקלם בעקבות איבוד הנוזלים והם שלב אחד לפני הקלייה הכהה ביותר, הלא היא הקלייה האיטלקית שמגיעה ל-265 מעלות.

לרכישת קפה שחור בטעם אספרסו לחצו כאן>>

לרכישת פולי קפה בלו-סופרימו לחצו כאן>>

/ מגזין

Share the Post

About the Author

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

סל הקניות