פרלין קפה לבבי

3

פרלין קפה לבבי

חומרים ל-20-30 פרלינים:

– תבנית פרלינים בצורת לב

– למלית:
200 גרם שוקולד חלב
1/3 כוס  שמנת מתוקה
25 גרם חמאה
30 מ”ל (2 כפות) ליקר קפה
3 כפות קפה אספרסו בואקום

– לציפוי:

300 גרם שוקולד מריר איכותי
אופן הכנה
מכינים את מלית הקרם:
1. מחממים שמנת וחמאה לסף רתיחה.
2. מוסיפים את הקפה, מערבבים היטב עד להמסה.
3. יוצקים על השוקולד, ומערבבים היטב עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
4. מוסיפים את הליקר, ומערבבים.
5. מצננים במקרר. מעבירים לשקית זילוף.

 

הכנת הפרלינים
ממיסים את השוקולד המריר במיקרו
מחכים שהשוקולד יתקרר קצת, עד שהוא מבריק וחלק.
ממלאים את תבנית הפרלינים בשוקולד, כך שהשוקולד ימלא לגמרי את השקעים שבתבנית. חובטים אותה בעדינות מצד לצד על מנת להוציא בועות אוויר.
הופכים את התבנית מעל קערה, כך שכל השוקולד העודף יישפך, וישאר רק מעטה דק של שוקולד בתוך השקעים. טופחים קלות בעזרת מרית על גב התבנית כדי ל’עודד’ את השוקולד לנזול החוצה.
מניחים לשוקולד להתקשות לכמה דקות במקרר.
ממלאים את השקעים: מזלפים קרם עד ל-3/4 גובה הדפנות בכל שקע.
יוצקים על המילוי שוקולד מריר מומס, ובעזרת סכין או שפכטל מחליקים ומסירים את השוקולד המיותר. מניחים לפרלינים להתקשות כמה דקות בטמפרטורת החדר.
מחלצים את הפרלינים מהתבנית, ומגישים באהבה למי שאוהבים.

/ מגזין

Share the Post

About the Author

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

סל הקניות