fbpx

עוגת שמרים וקפה

4

עוגת שמרים וקפה

לבצק האספרסו:
1/2 כוס חלב
1.5 כפיות שמרים יבשים
2 כפיות חמאה ממוסת
2 כפיות אבקת אספרסו טחון
3 כפיות אבקת סוכר
1 ביצה
2 כוסות קמח

מוסיפים לקערת לישה את כל הרכיבים ולשים לבצק כ-5 דקות.

מניחים את הבצק במקום חמים להתפחה, כשעתיים.
למילוי הנוטלה:
רבע כוס סוכר חום
1 כפית אספרסו טחון
1/2 כוס נוטלה

– מערבבים את הסוכר עם הקפה
– מרדדים את הבצק בעזרת מערוך לכדי מלבן
– מורחים את הנוטלה ומשאירים חצי ס״מ קצוות נקיים
– מפזרים בנדיבות מתערובת הקפה סוכר.
– מגלגלים לגליל וחותכים במרווחים של 3 ס״מ ליחידה
– מסדרים בתבנית ומתפיחים שוב עד הכפלת הנפח (בערך שעה)
– אפשר לפזר גבישי סוכר לקישוט
– לאפות בטמפ׳ של 180 מעלות כ-15-20 דק׳
להגיש חם!

/ מגזין

Share the Post

About the Author

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *