fbpx

עוגת דלעת אספרסו – מתכון

עוגת קפה ודבש

עוגת דלעת אספרסו – מתכון

עוגת דלעת אספרסו

לעוגה:
3/4 כוס סוכר חום
כוס אחת דלעת מגורדת
1/2 כוס שמן
2 ביצים
כפית תמצית וניל
11/2 כוסות קמח
11/2 כפיות סודה לשתיה
11/2 כפית אספרסו טחון בואקום
1/4 כפית מלח

לציפוי שוקולד אספרסו:
1 מיכל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר איכותי
1/2 כוס אספרסו קטן

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות.
מעררבבים במיקסר את הסוכר חום, הדלעת, השמן  ותמצית הוניל.
לתוך התערובת הזו מקפלים את הקמח, אבקת הסודה לשתיה, האספרסו והמלח.
יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים כשעה, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי.

מחממים את השמנת המתוקה, ממסים בה את השוקולד המריר ומוסיפים את האספרסו.
מוזגים את הרוטב על העוגה כשהיא יוצאת מהתנור.
מקשטים עם מקל קינמון או כוכב אניס

/ מגזין

Share the Post

About the Author

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *