עוגת גבינה וקפה

3

עוגת גבינה וקפה

מתכון לעוגת גבינה וקפה, שכבות גבינה מענגות וביניהן ביסקוטים טבולים באספרסו משובח.

חומרים:
2 כוסות שמנת מתוקה
½ 1 חבילות אינסטנט פודינג
1/2כוס סוכר
750גרם גבינת מסקרפונה
כ-30 ביסקוטים
2 כוסות אספרסו חזק – קפסולות לנדוור סופרימו חוזק 10, יהיו מושלמות לשימוש זה
קקאו לקישוט



אופן ההכנה:
בקערה טורפים שמנת, אינסטנט פודינג וסוכר ומשהים ל-5 דקות בצד, עד הסמכה.
מקפלים פנימה את הגבינה
טובלים את הביסקוטים בקפה ומסדרים שכבה צפופה בתבנית.
מעל יוצקים את קרם הגבינה ושוב שכבת ביסקוטים ושכבת קרם גגינה
מפזרים מעל אבקת קקאו איכותית
שומרים מכוסה במקרר ומגישים קר.

/ מגזין

Share the Post

About the Author

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *