עוגיית סנדוויץ’ עם קרם קפה

4

עוגיית סנדוויץ’ עם קרם קפה

מרכיבים:
• 300 גרם קמח
• 1 שקית אבקת אפיה
• 1 שקית סוכר ווניל
• 1/3 שליש כוס סוכר
• שליש כוס אבקת שקדים מולבנים
• 1/2 כפית קפה אספרסו בוואקום של לנדוור
• 200 גרם חמאה

אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל המרכיבים יחד ולשים עד לקבלת בצק.
2. מזלפים מהבצק עוגיות בקוטר 5 ס”מ.
3. אופים בתנור כחצי שעה עד הזהבה בחום של 200 מעלות.

לקרם:
• 1 כפית קפה אספרסו בוואקום
• 2 כפיות מים
• 70 גר’ חמאה רכה, חתוכה לקוביות
• 1 כוס אבקת סוכר
• 1 כפית תמצית וניל

הכנת הקרם:
1. מכניסים אל קערת המיקסר, את החמאה ומקציפים במהירות בינונית עד לקבלת מסה במרקם קרמי.
2. בכוס קטנה מערבבים את הקפה עם המים הרותחים ותמצית הוניל ומוסיפים אל החמאה.
3. מאטים את מהירות המיקסר ומוסיפים אבקת הסוכר, לאחר שהיא נטמעת במסה, מגבירים את המהירות וממשיכים להקציף עד שצבע הקרם הופך להיות בהיר ואוורירי.

מרכיבים את העוגיות, מזלפים קרם על עוגייה ומכסים בעוגייה נוספת.

/ מגזין

Share the Post

About the Author

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *