עוגיות קפה וגרנולה של בוקר

עוגיות קפה וגרנולה של בוקר

עוגיות קפה וגרנולה של בוקר

החומרים:

5 חלבונים
½ כוס סוכר
½ כוס דבש או סילאן
300 ג’ גרנולה
100 ג’ שקדים מולבנים
100 ג’ פיסטוק
100 ג’ גרעיני דלעת וחמניה
½ כפית קינמון
1 כף אבקת אספרסו טחון של לנדוור

אופן ההכנה:

לערבב את כל החומרים בקערה.
להניח בעזרת כפית תלוליות מהתערובת
לאפות כ-1/4 שעה בחום  180 מעלות .
לצנן ולהגיש.

/ מגזין

Share the Post

About the Author

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *