עוגיות קפה בצורת פולי קפה

33

עוגיות קפה בצורת פולי קפה

מצרכים

1 כף אבקת אספרסו טחון בוואקום של לנדוור
2 כפות חלב חם (30 מ”ל)
200 ג’ חמאה רכה
200 ג’ גבינת שמנת 30% שומן, בטמפרטורת החדר
1 כוס דחוסה סוכר חום כהה (240 ג’)
1 שקית סוכר וניל
1/2 2 כוסות קמח לבן (350 ג’)
3 כפות קקאו (30 ג’)

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. ממיסים כף אבקת אספרסו טחון בוואקום, בחלב חם ומצננים.
3. מעבדים במיקסא חמאה וגבינה במהירות בינונית במשך דקה, לתערובת במרקם פירורי
4. מוסיפים סוכר חום, סוכר וניל ואת הקפה המומס שהתקרר, וממשיכים לעבד דקה נוספת.
5. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים קמח וקקאו ומעבדים עד קבלת בצק אחיד.
6. בידיים רטובות מגלגלים את הבצק לכדורים בקוטר 3 ס”מ ומגלגלים כל כדור לאליפסה. מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפיה. לוחצים קיסם לאורך האליפסה, ליצירת חריץ עמוק.
7. אופים 10-12 דקות בלבד, עד שהעוגיות נראות יבשות

שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

בתיאבון!

/ מגזין

Share the Post

About the Author

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *