fbpx

עוגיות חמאה וקפה

4

עוגיות חמאה וקפה

קרנצ’יות, נימוחות ונמסות בפה.

מתכון לעוגיות שהן כיף גדול ליד ספל קפה משובח…

רכיבים
• 2 כוסות קמח רגיל
• 1/2 כוס אבקת סוכר
• 1 כפית קפה שחור טחון טרי לבוקר
• קליפה מגוררת מתפוז אחד
• 200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
• 1/2 כוס סוכר חום
• קורט מלח

אופן ההכנה
1. שמים במעבד מזון את הקמח, המלח, אבקת הסוכר, הקפה וקליפת התפוז ומעבדים כמה שניות.
2. מוסיפים את קוביות החמאה ומעבדים עד שהבצק מתחיל להתאחד לפירורים גדולים.
3. לשים את הבצק ידנית עד לקבלת עיסה אחידה
4. מחלקים את הבצק לארבעה חלקים שווים.
5. יוצרים מכל אחד מחלקי הבצק גליל בקוטר של כ-4 ס”מ.
6. מפזרים סוכר חום על גלילי הבצק
7. עוטפים את הגלילים בניילון נצמד ומניחים במקרר לשעתיים לפחות
8. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
9. חותכים את הגלילים לעוגיות עגולות בעובי של כ-1 ס”מ. מניחים את העוגיות בתבנית.
10. אופים עד הזהבה

/ מגזין

Share the Post

About the Author

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *