עוגיות אספרסו ושוקולד צ’יפס

3

עוגיות אספרסו ושוקולד צ’יפס

מצרכים ל-48 עוגיות
300 גרם חמאה
3/4 כוס סוכר
1 כף אבקת אספרסו (אספרסו בוואקום)
2 כפות פולי אספרסו טחונים גס
3 כוסות קמח
1 כוס שוקולד צ’יפס
קורט מלח
הוראות הכנה

  1. לערבב את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת אוורירית וקלה.
  2. להמיס אבקת האספרסו באמצעות 2 כפות מים רותחים עד לקבלת קפה.
  3. להוסיף את פולי הקפה הטחונים גס לתערובת החמאה ולערבב היטב.
  4. בקערה נפרדת לערבב את הקמח, שוקולד צ’יפס וקורט המלח.
  5. להוסיף את תערובת הקמח לתערובת החמאה ולערבב היטב במהירות איטית.
  6. לקרר את התערובת היטב.
  7. לחמם תנור ל-170 מעלות.
  8. ליצור מהבצק עוגיות (רצוי לשמור על מרחק של מספר ס”מ בין עוגיה לעוגיה).
  9. לקרר את תבנית העוגיות לפני האפייה.
  10. לאפות עד הזהבה.

 

                                   בתיאבון!

/ מגזין

Share the Post

About the Author

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

סל הקניות