מתכוני קפה קייצים מאקדמיית הקפה של illy

מתכוני קפה קייצים מאקדמיית הקפה של illy

מתכוני קפה קייצים מאקדמיית הקפה של illy

צמודה למפעל הקפה שלנו בחולון, יושבת אקדמיית הקפה שלנו, שהיא סניף מורשה של אקדמיית הקפה של illy. באקדמייה אנחנו חולקים את הידע הרב שנצבר אצלנו על עולם הקפה, מתהליך הגידול והמיון, דרך כל שרשרת האספקה, עד למשקה שאנחנו אוהבים בכוס.
בקיץ – הדגש עובר למשקאות קרים.
בכתבה זו, נחלוק עמכם/ן, חמישה מתכוני קפה קייצים ומרעננים, המשתמשים בקפה illy.
כל המתכונים קלים להכנה, ומורכבים ממרכיבים נפוצים.
כללנו 2 מתכוני קפה קר מעניינים, ועוד 3 משקאות קפה אלכוהוליים, המושלמים לאירוח קיצי, או סתם לפינוק של ערב.
מתכוני קפה קייצים מאקדמיית הקפה של illy – מתחילים.

קפוצ'ינו יווני

מרכיבים:

  • מנת אספרסו illy
  • 10 מ"ל סירופ סוכר (להמיס כמה כפיות סוכר, בכמות שווה של מים)
  • 60 מ"ל חלב
  • 5 קוביות קרח

אופן ההכנה
מקררים את כוס ההגשה
מתחילים בהכנת מנת האספרסו, ע"מ שתספיק להתקרר.
בבלנדר, מוסיפים את הקרח, החלב, ואת סירופ הסוכר.
לבסוף, מוסיפים את מנת האספרסו.
מפעילים את הבלנדר בפולסים, ע"מ לרסק את הקרח.
מוזגים לכוס הקרה, ונהנים.

קוקונטס

מרכיבים:

  • מנת אספרסו illy
  • 80 מ"ל חלב קוקוס
  • 10 מ"ל (שתי כפיות) סירופ סוכר
  • 4 קוביות קרח
  • בלנדר
  • קוקוס טחון, לקישוט

אופן ההכנה
מקררים את כוס ההגשה
מתחילים בהכנת 2 מנות האספרסו, ע"מ שיספיקו להתקרר.
מערבבים את חלב הקוקוס וסירופ הסוכר, ומוזגים לכוס ההגשה.
לבלנדר, מוסיפים את הקרח ומנת האספרסו, ומפעילים בפולסים, לקבלת מקרם קרמי.
מוזגים בעדינות, את פרפה הקפה, על חלב הקוקס, מקשטים בקוקוס טחון, ונהנים.

illy שייקרטו בייליס

מרכיבים:

  • מנה וחצי אספרסו (45 מ"ל)
  • 25 מ"ל בייליס
  • קרח
  • שייקר ומסננת

אופן ההכנה
מקררים את כוס ההגשה
מתחילים בהכנת 2 מנות האספרסו, ע"מ שיספיקו להתקרר.
ממלאים שייקר בקרח, מוסיפים את הבייליס ואת האספרסו, ומנערים היטב.
מסננים לכוס ההגשה, ונהנים

מוחיטו illy

מרכיבים:

  • מנת אספרסו Illy
  • 2 כפיות סוכר
  • 6 עלי מנטה ועוד לקישוט
  • 30 מ"ל וודקה
  • מים מינרליים

אופן ההכנה:
מקררים את כוס ההגשה
מתחילים בהכנת אספרסו, ע"מ שיוכל להתקרר לפני הוספתו למשקה.
מוסיפים לכוס ההגשה, את הסוכר ועלי המנטה,
מועכים בכוס, בזהירות, את המנטה עם הסוכר.
מוסיפים קרח גרוס, עד למילוי הכוס.
מוסיפים 30 מ"ל וודקה
ממלאים במעט מים מינרליים,
סוגרים את המשקה עם האספרסו.
ניתן ליהנות מהמשקה מעורבב, או כפי שהוא.

קופי טיים

מרכיבים:

  • 20-35 מ"ל אספרסו illy
  • 20 מ"ל וודקה
  • 10 מ"ל ליקר תפוזים (קאוונטרו או גרנד מרנייה)
  • 40 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה.
  • קוביות קרח

ציוד

  • כוס ערבוב לקוקטיילים
  • כפית ערבוב
  • מסנן
  • שייקר

אופן הכנה:
מכינים כוס אספרסו illy , ומניחים לה להתקרר
מערבבים בכוס הערבוב: קרח, וודקה, ליקר תפוזים, ואת מנת האספרסו הקרה.
מסננים ומוזגים לכוס הגשה
ממלאים את השייקר בקרח, ובשמנת, ומשקשקים, עד לקבלת מקרם קרמי.
"מציפים" את הקצפת על המשקה.

מתכוני קפה קייצים מאקדמיית הקפה של illy

מתכוני קפה קייצים מאקדמיית הקפה של illy

צמודה למפעל הקפה שלנו בחולון, יושבת אקדמיית הקפה שלנו, שהיא סניף מורשה של אקדמיית הקפה של illy. באקדמייה אנחנו חולקים את הידע הרב שנצבר אצלנו על עולם הקפה, מתהליך הגידול והמיון, דרך כל שרשרת האספקה, עד למשקה שאנחנו אוהבים בכוס.
בקיץ – הדגש עובר למשקאות קרים.
בכתבה זו, נחלוק עמכם/ן, חמישה מתכוני קפה קייצים ומרעננים, המשתמשים בקפה illy.
כל המתכונים קלים להכנה, ומורכבים ממרכיבים נפוצים.
כללנו 2 מתכוני קפה קר מעניינים, ועוד 3 משקאות קפה אלכוהוליים, המושלמים לאירוח קיצי, או סתם לפינוק של ערב.
מתכוני קפה קייצים מאקדמיית הקפה של illy – מתחילים.

קפוצ'ינו יווני

מרכיבים:

  • מנת אספרסו illy
  • 10 מ"ל סירופ סוכר (להמיס כמה כפיות סוכר, בכמות שווה של מים)
  • 60 מ"ל חלב
  • 5 קוביות קרח

אופן ההכנה
מקררים את כוס ההגשה
מתחילים בהכנת מנת האספרסו, ע"מ שתספיק להתקרר.
בבלנדר, מוסיפים את הקרח, החלב, ואת סירופ הסוכר.
לבסוף, מוסיפים את מנת האספרסו.
מפעילים את הבלנדר בפולסים, ע"מ לרסק את הקרח.
מוזגים לכוס הקרה, ונהנים.

קוקונטס

מרכיבים:

  • מנת אספרסו illy
  • 80 מ"ל חלב קוקוס
  • 10 מ"ל (שתי כפיות) סירופ סוכר
  • 4 קוביות קרח
  • בלנדר
  • קוקוס טחון, לקישוט

אופן ההכנה
מקררים את כוס ההגשה
מתחילים בהכנת 2 מנות האספרסו, ע"מ שיספיקו להתקרר.
מערבבים את חלב הקוקוס וסירופ הסוכר, ומוזגים לכוס ההגשה.
לבלנדר, מוסיפים את הקרח ומנת האספרסו, ומפעילים בפולסים, לקבלת מקרם קרמי.
מוזגים בעדינות, את פרפה הקפה, על חלב הקוקס, מקשטים בקוקוס טחון, ונהנים.

illy שייקרטו בייליס

מרכיבים:

  • מנה וחצי אספרסו (45 מ"ל)
  • 25 מ"ל בייליס
  • קרח
  • שייקר ומסננת

אופן ההכנה
מקררים את כוס ההגשה
מתחילים בהכנת 2 מנות האספרסו, ע"מ שיספיקו להתקרר.
ממלאים שייקר בקרח, מוסיפים את הבייליס ואת האספרסו, ומנערים היטב.
מסננים לכוס ההגשה, ונהנים

מוחיטו illy

מרכיבים:

  • מנת אספרסו Illy
  • 2 כפיות סוכר
  • 6 עלי מנטה ועוד לקישוט
  • 30 מ"ל וודקה
  • מים מינרליים

אופן ההכנה:
מקררים את כוס ההגשה
מתחילים בהכנת אספרסו, ע"מ שיוכל להתקרר לפני הוספתו למשקה.
מוסיפים לכוס ההגשה, את הסוכר ועלי המנטה,
מועכים בכוס, בזהירות, את המנטה עם הסוכר.
מוסיפים קרח גרוס, עד למילוי הכוס.
מוסיפים 30 מ"ל וודקה
ממלאים במעט מים מינרליים,
סוגרים את המשקה עם האספרסו.
ניתן ליהנות מהמשקה מעורבב, או כפי שהוא.

קופי טיים

מרכיבים:

  • 20-35 מ"ל אספרסו illy
  • 20 מ"ל וודקה
  • 10 מ"ל ליקר תפוזים (קאוונטרו או גרנד מרנייה)
  • 40 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה.
  • קוביות קרח

ציוד

  • כוס ערבוב לקוקטיילים
  • כפית ערבוב
  • מסנן
  • שייקר

אופן הכנה:
מכינים כוס אספרסו illy , ומניחים לה להתקרר
מערבבים בכוס הערבוב: קרח, וודקה, ליקר תפוזים, ואת מנת האספרסו הקרה.
מסננים ומוזגים לכוס הגשה
ממלאים את השייקר בקרח, ובשמנת, ומשקשקים, עד לקבלת מקרם קרמי.
"מציפים" את הקצפת על המשקה.

/ מגזין

Share the Post

About the Author

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

סל הקניות