fbpx

מתכון: קנטוצ’יני

cantuccini_l

מתכון: קנטוצ’יני

3 כוסות קמח
1 כוסות סוכר
קורט מלח
1 כפית אבקת אפיה
קליפת תפוז מגוררת
3 ביצים
3 חלמונים
4 כוסות של תערובת שקדים אגוזים ופירות יבשים חתוכים לקוביות
1 כף ליקר תפוזים

1. לחמם תנור ל-180.
2. לערבב במיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים היבשים וקליפת התפוז.
3. להוסיף לתערובת את הביצים והחלמונים.
4. כשהעיסה אחידה להוסיף את תערובת השקדים האגוזים והפירות היבשים.
5. בידיים מקומחות לחלק את הבצק ל 2 חלקים וליצור שתי כיכרות.
6. להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה, מרוחקות זו מזו.
7. לאפות כ 20 דקות עד שמתחיל להזהיב. להוציא מהתנור ולהוריד חום ל 160, לאפות עוד כ-20 דק׳.
8. לצנן את הכיכרות, לחתוך עם סכין לחם לפרוסות דקות דקות, לסדר בתבנית, ולאפות שוב עד שמזהיב.

בתיאבון 🙂

/ מגזין

Share the Post

About the Author

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *