מתכון: סינרול קפה

44

מתכון: סינרול קפה

לבצק:
3.5 כוסות קמח
1 כפית מלח
1/2 כוס סוכר
1 כף (8 גרם) שמרים יבשים
100 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות קטנות
כוס ורבע (300 מ”ל) חלב פושר
למלית:
100 גרם שוקולד מריר 56%
100 גרם חמאה
1/2 כוס אבקת סוכר
2 כפות אספרסו טחון בוואקום
1/2 כפית קינמון
1 כוס אגוזי לוז קלופים וקצוצים גס
הכנת הבצק:
מנפים לקערת המיקסר את הקמח. מוסיפים את המלח והסוכר ומערבבים היטב. מוסיפים את השמרים ומערבבים שוב. במהירות נמוכה מוסיפים את קוביות החמאה הרכות. מוסיפים בהדרגה את החלב הפושר עד לקבלת בצק רך וגמיש. לשים 10 דקות נוספות ועד שהבצק הופך רך מאוד וכמעט דביק. יוצרים כדור מהבצק. שמים בקערה מקומחת, מכסים ומתפיחים כשעה וחצי-שעתיים.

הכנת המלית:
מניחים את השוקולד והחמאה בקערה וממסים יחד בזהירות במיקרוגל. מערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה וחלקה. מוסיפים פנימה את אבקת הסוכר, הקינמון וה׳אספרסו טחון בוואקום׳ מערבבים היטב.
מרדדים ומרכיבים:
לאחר תפיחה של כשעתיים מרדדים את הבצק למלבן דק בגודל של 50X45 ס”מ. מורחים את המלית בשכבה דקה ואחידה ומפזרים מעל את האגוזים הקצוצים. מגלגלים לרולדה ובעזרת סכין חותכים ל׳שבלולים׳ ברוחב 3 ס״מ. מכסים ומתפיחים כשעה נוספת. מחממים את התנור ל–175 מעלות.
אופים כ–30 דקות עד הזהבת הבצק.
הכי טעים להגיש חם!

 

>> למתכונים נוספים לחצו כאן

>> לחנות הקפה לחצו כאן

/ מגזין

Share the Post

About the Author

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *