fbpx

מתכון – “נקניק” שוקולד-קפה

333

מתכון – “נקניק” שוקולד-קפה

מרכיבים:

250 גר׳ ביסקוויטים פתי בר
3/4 כוס חלב
3 כפות סוכר
100 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
200 גרם שוקולד מריר, שבור
כוס אספרסו קצר
כף פולי קפה כתושים גס

הוראות הכנה:

מרסקים פתי בר גס, בבלנדר
בסיר מחממים חלב וסוכר תוך כדי ערבוב עד להמסת הסוכר.
מוסיפים חמאה ושוקולד ומחממים תוך ערבוב עד להמסה.
מוסיפים כוס אספרסו.
מסירים מהאש. מוסיפים את שברי הביסקוויטים ואת שברי פולי הקפה ומערבבים היטב.
מעצבים לשני ׳נקניקים׳.
מקפיאים לשעה, פורסים לפרוסות ומגישים. שומרים במקרר או במקפיא.

/ מגזין

Share the Post

About the Author

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *