מתכון – בראוניז שוקפה

5

מתכון – בראוניז שוקפה

מצרכים:
300 גרם שוקולד מריר, קצוץ
200 גרם חמאה
1.5 כוסות סוכר
1 ספל אספרסו חזק
4 ביצים
½ 1כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
2 מיכלי שמנץ חמוצה
 
אופן ההכנה:
1.מחממים את התנור ל170 מעלות.
2.שמים את השוקולד, החמאה והסוכר בסיר בינוני וממיסים על להבה בינונית.
מסירים מהאש. מוסיפים את הקפה והביצים ומערבבים היטב בכף עץ.
מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח ומערבבים  שגושי הקמח נעלמים.
3.יוצקים את העיסה לתבנית ואופים 30 דקות בדיוק.
מצננים בטמפרטורת החדר, מכסים את התבנית ומאחסנים במקרר למשך לילה.
4.למחרת יוצקים שמנת חמוצה, חותכים את העוגה לקוביות ומגישים מקושט בפרי כלשהו

/ מגזין

Share the Post

About the Author

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *