fbpx

מקרונים בטעם קפה

4

מקרונים בטעם קפה

חומרים ל – 60 עוגיות:
5 חלבונים בטמפרטורת החדר
1/3 כוס סוכר
3 כוסות אבקת סוכר
250 גר` שקדים טחונים
4 כפיות גדושות אבקת קפה נמס בוואקום
למלית:
1/2 כוס שמנת מתוקה
200 גר` שוקולד לבן קצוץ
1 מנה אספרסו

אופן ההכנה:
1. מקציפים חלבונים עם סוכר במיקסר במהירות גבוהה כ – 3 דקות, עד לקבלת קצף רך.
2. מערבבים בקערה את יתרת החומרים, מנפים לתוך הקצף ומקפלים בעדינות.
3. מעבירים את התערובת לשק זילוף עם צנתר עגול וחלק, ומזלפים עיגולים קטנים בקוטר 3 ס”מ על תבניות מרופדות בנייר אפייה. משהים בטמפ` החדר כשעה.
4. מחממים תנור ל – 160 מעלות.
5. אופים כ – 15 דקות, עד שהעוגיות קשות מבחוץ ורכות מבפנים. מצננים היטב.

6. הופכים מחצית מהעוגיות ומזלפים עליהן מהמלית, מכסים בעוגיות הנותרות ומצמידים בעדינות.

7. מעבירים ל- 3 שעות במקרר.
אופן ההכנה למלית – מביאים שמנת מתוקה לסף רתיחה, יוצקים על השוקולד והקפה ומערבבים.

/ מגזין

Share the Post

About the Author

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *