מוס שוקולד ואספרסו

4

מוס שוקולד ואספרסו

מתכון למוס שוקולד ואספרסו

חומרים:

100 גרם שוקולד מריר איכותי
2 חלמונים
2 חלבונים
3 כפות סוכר
מכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה
2 כפות אספרסו משובח
לקישוט: 1 כף פולי קפה

•  ממיסים את השוקולד במיקרוגל מצננים בטמפרטורת החדר.
•  מקציפים את החלבונים והסוכר במיקסר עד לקבלת קצף יציב.
•  מקציפים בקערה נפרדת שמנת מתוקה עד לקבלת שמנת אווירירית.
•  מקפלים מעט מהשמנת המוקצפת לתוך השוקולד המומס, מוסיפים את החלמונים ומקפלים בעדינות.
•  מקפלים בהדרגה למוס את קציפת החלבונים והשמנת הנותרת עד ליצירת קרם חלק ויציב.
•  מוסיפים לבלילה את האספרסו ומקפלים שוב בעדינות.
•  מזליפים לכוסות הגשה, מקררים היטב לפני הגשה.
•  מקשטים את המוס בפולי קפה גרוסים.

/ מגזין

Share the Post

About the Author

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *