מאפה שמרים במילוי נוטלה וקפה

4

מאפה שמרים במילוי נוטלה וקפה

מרכיבים:

0.5 כוס חלב פושר
2 כפות חמאה ממוסת
1 כף שמרים
2 כפיות אספרסו טחון בוואקום
3 כפיות אבקת סוכר
1 ביצה גדולה
2 כוסות קמח

למילוי:
0.25 כוס סוכר חום
1 כפית אספרסו טחון בוואקום
0.5 כוס נוטלה

אופן ההכנה:

– מכניסים את חומרי הבצק לקערת לישה ולשים כ-5 דק’
– מניחים לשעתיים תפיחה
– מערבבים את חומרי המילוי
– מרדדים את הבצק למשטח מלבני גדול
– מורחים את חומרי הבצק ומגלגלים לשבלול גדול
– חותכים למקטעים של 5 ס”מ
– מניחים לתפיחה נוספת כחצי שעה
– אופים בחום גבוה 200 מעלות, 15-20 דק’ או עד שהמאפה מזהיב

/ מגזין

Share the Post

About the Author

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

סל הקניות