fbpx

טראפלס שוקפה – מתכון

5

טראפלס שוקפה – מתכון

טראפלס שוקפה – מתכון

מרכיבים

• 250 גרם שוקולד מריר
• 100 מ”ל שמנת מתוקה
• 50 גרם חמאה
• 2 חלמונים
• 4 כפיות סוכר
• 3 כפות שברי פולי קפה להגשה
• אבקת קקאו

אופן ההכנה

  1. ממיסים את השוקולד.
  2. מרתיחים בסיר שמנת מתוקה עם חמאה.
  3. מערבבים את החלמונים והסוכר, יוצקים עליהם את השמנת הרותחת תוך כדי ערבוב.
  4. מחזירים את התערובת לאש ומבשלים תוך ערבוב מתמיד כ-2-1 דקות, עד שהיא מעט מסמיכה.
  5. יוצקים את התערובת על השוקולד המומס ומערבבים עד שמתקבלת תערובת חלקה.
  6. מוסיפים את שברי פולי הקפה.
  7. יוצקים לתבנית, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
  8. כשהעיסה מתקררת ומתיצבת יוצרים כדורונים עגולים.
  9. מצפים אותם באבקת קקאו ומגישים
/ מגזין

Share the Post

About the Author

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *