טראפלס קפה והל – מתכון

6

טראפלס קפה והל – מתכון

חומרים:

200 מ”ל שמנת מתוקה
אספרסו קצר
חצי כפית הל טחון
250 ג’ שוקולד מריר חתוך לקוביות
לציפוי: פיסטוקים טחונים
הכנה:
שמים בסיר קטן את השמנת המתוקה, האספרסו הקצר וההל מביאים לסף רתיחה ומכבים.
מכניסים את קוביות השוקולד ומערבבים עד להמסה מלאה.
מכניסים למקרר לכשעה או עד שהעיסה מוצקה.
קורצים מעט מעיסה, מגלגלים לכדור, ומצפים בפיסטוקים הטחונים.

מגישים קר, בתיאבון!

/ מגזין

Share the Post

About the Author

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *