טירמיסו – מתכון החודש

4

טירמיסו – מתכון החודש

חומרים
15 בישקוטים

1 כף ליקר קלואה
1/2 כוס אספרסו
250 גר׳ גבינת מסקרפונה
250 גר׳ גבינת 9%
3/4 כוס סוכר
1 כף אבקת קקאו
אופן ההכנה
1. מחלקים כל אחד מהבישקוטים ל-3 . מערבבים את הקפה עם ליקר הקלואה בקערית וטובלים את חתיכות הבישקוטים בנוזל. מסדרים את הבישקוטים בתוך הכוסות.
2. מערבבים את המסקרפונה, הגבינה והסוכר עד קבלת קרם חלק. יוצקים לתוך הכוסות.
3. מקררים כ-3 שעות.
4. זורים קקאו מעל ומקשטים עם עלה נענע.

/ מגזין

Share the Post

About the Author

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *