המגזין

הקיץ כאן, וזה בדיוק הזמן שאנחנו מחפשים משהו קר וטעים, וכמובן – בטעם קפה

קבלו את המתכון שלנו שלנו לקרטיב אספרסו מעולה … קראו עוד

קפה מהמעלה הראשונה, קפה מענג – זהו החזון, התשוקה והאובססיה של illy. רעיון פשוט שנוצר באמצעים מורכבים: שמונה עשורים של ניסיון, ידע שאין לו מתחרים בתחומי הביולוגיה והכימיה של הקפה; … קראו עוד

מד טמפרטורה (טרמומטר) עוזר לנו לדעת את הטמפרטורה של החלב בעת הקצפתו.

רצוי שהטמפרטורה לא תעלה על 70 מעלות צלסיוס.

ישנם בעלי נסיון שסומכים … קראו עוד

המדינה הקטנה קוסטה ריקה מייצרת בין 2 ל-3 מיליון שקים בשנה, שאיכותו נחשבת בין הטובות בעולם ויש ביקוש רב לקפה זה. הקפה מקוסטה ריקה נחשב לרומנטי ואקזוטי…. קראו עוד

רכיבים
30 מ"ל אספרסו illy
5 גר' אבקת קקאו
10 מ"ל מי סוכר
80 מ"ל חלב טרי
20 מ"ל חלב מוקצף
אופן ההכנה

– בעזרת מוט הקצפה, מערבבים את החלב … קראו עוד

מתי התחלתם לשתות קפה? אצל רבים תחילת הרומן עם הקפה הייתה צעד אל המגרש של הגדולים. עם הזמן לומדים ליהנות לא רק מההשפעות … קראו עוד

חומרים
1 כוס קמח
2 כפיות אבקת אפיה
0.5 כפית אבקת סודה לשתיה
0.5 כפית קינמון
4 ביצים
1 כוס סוכר
0.5 כוס שמן
0.5 כוס דבש
כוס אספרסו חזק מצונן לטמפ' … קראו עוד

מהם פולי הקפה ומאיפה הם מגיעים?

פולי הקפה שוכבים בתוך "אריזה" של פרי הנקרא Cherry בגלל צבעו האדום העז. בכל פרי שוכבים 2 פולי … קראו עוד

חדש באתר!

האזור האישי מאפשר רישום פרטים שיזכרו בהתחברות הבאה ויאפשרו לך לשכפל רכישות קודמות.

הכל על מנת לייעל את תהליך ההזמנות מאתר.

לרישום לאזור … קראו עוד

קפה ומאפה. קפה ועוגה. קפה עם שניים סוכר. למה אנחנו אוהבים כל-כך משהו מתוק ליד הקפה שלנו? מצאנו שלוש סיבות עיקריות ויש לנו גם הצעה שתחסוך לכם קלוריות
סיבה ראשונה: בני … קראו עוד

מצרכים:
300 גרם שוקולד מריר, קצוץ
200 גרם חמאה
1.5 כוסות סוכר
1 ספל אספרסו חזק
4 ביצים
½ 1כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
2 מיכלי שמנץ חמוצה

אופן ההכנה:
1.מחממים … קראו עוד

מה ההבדל בין קפה שחור, נמס ואספרסו? כולנו שותים את אחד מסוגי הקפה הללו, אבל האם חשבתם פעם מה ההבדל ביניהם?
ייצור של קפה שחור (טורקי) מתחיל במיון של פולי קפה … קראו עוד

חוש הטעם אינו פועל לבדו. לצבע הכלים, וגם לצורה שלהם, יש השפעה ממשית על הטעם שאנו חווים כשאנו שותים קפה או אוכלים קינוחים ומאכלים אחרים, גם בלי שנשנה את המתכון
חוש … קראו עוד

רכיבים:
1 כוס אספרסו מצונן
2 מיכלים (500 מ”ל) שמנת מתוקה
5 כפות אבקת סוכר
250 גר׳ גבינת מסקרפונה
חבילת עוגיות חמאה
אבקת קקאו ופולי קפה לקישוט

אופן ההכנה:
1. מקציפים … קראו עוד

קפה שחור לנדוור המקורי הוא הקפה הקלאסי והוותיק ביותר שלנו.
הכל התחיל בשנת 1919 כאשר משה לנדוור פתח בית קפה במרכז ברלין שהפך במהרה לאחד הפופולריים בעיר. לנדוור החליט להצמיד ליד … קראו עוד

הרבה חובבי קפה מכירים את התמונה של החוואי חואן וואלדז המשופם, המוביל את חמורו בשדות הקפה הקולומביאניים. יחד עם זאת, רובם אינם יודעים שהאיש אשר גילם את דמותו של החוואי … קראו עוד

למה אנשים שותים קפה – בשביל הקפאין המעורר או בשביל הטקס? חשבנו שמדובר בשאלה פשוטה, אבל גילינו שהתשובה די מורכבת
אם סוד ההצלחה חובקת העולם של הקפה הוא הקפאין, איך נסביר … קראו עוד

מרכיבים:
250 גר׳ ביסקוויטים פתי בר
3/4 כוס חלב
3 כפות סוכר
100 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
200 גרם שוקולד מריר, שבור
כוס אספרסו קצר
כף פולי קפה כתושים גס
הוראות הכנה:
מרסקים … קראו עוד

החודש נספר לכם על מוצר מעולה, שימושי ואיכותי! קפה שחור לבוקר במנות אישיות של 7 גרם.

ישנם מספר יתרונות לשימוש במנות אישיות.

היתרון הבולט ביותר הינו … קראו עוד

באחת הכתבות הקודמות סיפרנו לכם על כל סוגי הקליות שקיימים וההבדלים ביניהן.

הפעם נתמקד בקלייה הצרפתית בה הטמפרטורה מגיעה ל-245-260 מעלות, החומציות נעלמת … קראו עוד

סל הקניות