המגזין

אוהבי הקפה המושבעים לא מסתפקים בשתייה ולוקחים את המשקה למחוזות אסתטיים נוספים – מרישומים בקצף של ההפוך, דרך ציורים שנצבעו בקפה ועד עיצוב בפילטרים משומשים. זה נראה נהדר ומריח נפלא

 

נתחיל … קראו עוד

מרכיבים:
• 300 גרם קמח
• 1 שקית אבקת אפיה
• 1 שקית סוכר ווניל
• 1/3 שליש כוס סוכר
• שליש כוס אבקת שקדים מולבנים
• 1/2 כפית … קראו עוד

לראשונה ברשת בתי הקפה לנדוור, ובמיוחד לחודשי החורף הקרירים, מזמינים אתכם לחוויה ייחודית של קפה. בתהליך קלייה איטי במיוחד, ברגע המדויק בו זני הפולים הדרום אמריקאים הגיעו למיצוי אופטימאלי והתמזגו … קראו עוד

ראיון עם משרד עורכי הדין הרצוג, פוקס, נאמן – לקוח החטיבה המשרדית
 

 

מתי המשרד הוקם ובמה מתמחה?
משרד עוה”ד הרצוג פוקס נאמן … קראו עוד

עם כל הגינות, הבארים, המסעדות והחופים, בתי הקפה ממשיכים להיות היעד המועדף והבלתי מעורער לדייטים, בעיקר ראשונים. למה? בגלל הטעם, בגלל הריח ובגלל עוד כמה סיבות טובות
אנחנו מרשים לעצמנו לנחש … קראו עוד

ריסטרטו? לאטה? רוצים לדעת אבל פוחדים לשאול? אנו מזמינים אתכם לשלוח לנו שאלות בכל נושא הקשור לקפה ואנחנו נבחר את השאלות המעניינות ביותר ונענה עליהן בניוזלטר הבא!

כתובת למשלוח שאלות: … קראו עוד

מקינטה – מדריך למתחילים:
 

מקינטה (מכונה קטנה באיטלקית) היא כלי להכנת קפה מוקה (דומה לאספרסו) מבושל בבית.

בדרך כלל המקינטות מקבלות את מקור החום … קראו עוד

אפוגטו הוא משקה איטלקי צונן, הכולל גלידת וניל, אספרסו ולעתים גם ליקר מתקתק.

כדור הגלידה מוטבע בקפה ומכאן שמו: אפוגטו באיטלקית פירושו “טובע”.

 

מתכון קפה … קראו עוד

על תיירות קפה (וגם על ספרי קפה)
האהבה לקפה חוצה גבולות ושפות. יש רבים שהיא לוקחת אותם לארצות רחוקות ויעדים אקזוטיים, והכל כדי להגיע אל מולדת הקפה, להביט בשיחים הירוקים-ירוקים ובדובדבני … קראו עוד

“ישנם ארבע אבות מזון: שוקולד מריר, שוקולד חלב, שוקולד לבן וטראפלס שוקולד”
הקינוח הפופולרי בעולם – טראפלס – הם בעצם כדורי קינוח, בד”כ משוקולד, קטנים … קראו עוד

טיפ-קפה – חימום ספל אספרסו
בהכנת אספרסו בבית או במשרד, חממו את ספל האספרסו לפני מזיגת הקפה בעזרת מילוי מים חמים. לאחר שהכוס התחממה, … קראו עוד

השאלה החודש מגיעה מירון חדד מראשון לציון.

שאלה: מה ההבדל בין הקפה השחור המקורי, טחון טרי לבוקר וטעם אספרסו של לנדוור?

——————————————————————————————————————————————————–

תשובה

היי ירון,

תודה על שאלתך.

ההבדלים הם בטעם שנובעים משימוש בסוגי פולים שונים … קראו עוד

סל הקניות