המגזין

לאחר תקופה חורפית ארוכה, אנחנו מתחילים סוף – סוף להבחין בסממנים של האביב המתקרב ובא, מה שמבשר גם על בואו של חג הפסח. ישנן סיבות רבות לאהוב את החג הנפלא … קראו עוד

סופר כבר רבות על היתרונות של הקפה והתרומה שלו לפרודוקטיביות שלנו, לצד העובדה שרובנו פשוט אוהבים להתענג על הטעמים המגוונים של המשקה החמים. כיום ישנה הסכמה כללית על כך שקפה … קראו עוד

במידה ואתם קוראים את הכתבה הזו בזמן העבודה, רוב הסיכויים שאתם או אוחזים בכוס קפה או שאתם נמצאים בדרכם בדרך להכין אחת. בימינו, הפסקות קפה הפכו להיות אחד המרכיבים המרכזיים … קראו עוד

מזל טוב, אתם מתכננים אירוע גדול וחושבים כיצד ניתן לפנק את האורחים שלכם ולהעניק להם את הקינוחים שיערבו לחך שלהם.

בשורות הבאות תמצאו המלצות המבוססות על ניסיון של מאות אלפי טועמים … קראו עוד

טראפלס שוקפה – מתכון
מרכיבים

• 250 גרם שוקולד מריר
• 100 מ”ל שמנת מתוקה
• 50 גרם חמאה
• 2 חלמונים
• 4 כפיות סוכר
• 3 כפות שברי … קראו עוד

כיצד נשמור על טריות הקפה?

רוצים לקבל קפה טרי וטעים בכל פעם? איפה מאחסנים את הקפה בארון, במקרר או במקפיא? האם … קראו עוד

איך שחלב מסתובב – הסבר על הקצפת חלב מקצועית
מאת: שלום ספליצקי, חטיבה מקצועית, מנהל שירות טכני קפה לנדוור
 
לצורך הקצפת חלב בצורה מקצועית יש לשמור על מספר כללי יסוד:
טמפרטורה – … קראו עוד

סל הקניות