גרנולה בניחוח אספרסו

granola

גרנולה בניחוח אספרסו

תערובת קראנצ׳ית המשמשת כתוספת ליוגורט ולסלט פירות

חומרים:
2 כוסות שיבולת שועל
1/2 כוס פיסטוקים טבעיים מקולפים
1/2 כוס חצאי שקדים קלופים
1/2 כוס אגוזי לוז טבעיים
1/2 כוס אגוזי קשיו
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס סוכר חום
1/4 כוס סילאן
2 ספלוני ׳אספרסו טחון בוואקום׳ של לנדוור
1/2 חלווה מפוררת

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-140 מעלות.
2. מערבבים את שיבולת השועל עם הפיסטוקים, השקדים, הקשיו והאגוזים בקערה.
3. מערבבים את השמן עם הסוכר, הסילאן והאספרסו, ויוצקים על תערובת היבשים.
4. משטחים את התערובת בשתי תבניות, וקולים בטמפ׳ נמוכה עד שמזהיב.
5. מצננים היטב. כשהתערובת מתקררת מוסיפים את פרורי החלווה ומעבירים לכלי אטום כדי לשמור על הפריכות.

 

/ מגזין

Share the Post

About the Author

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

סל הקניות