גלידה קפה ביתית - מתכון

גלידה קפה ביתית

גלידה קפה ביתית

גלידה קפה ביתית מ-2 מצרכים ובלי מכונת גלידה:

מצרכים:

  • 1 מיכל של חלב מרוכז (400 מ"ל)
  • 2 מיכלים של שמנת מתוקה 38%
  • 1 כפית של תמצית וניל – לא חובה
  • 1 מנת אספרסו – 30 מ"ל, מהקפה שאוהבים

אופן הכנה:
– בקערת מיקסר עם וו הקצפה, שמים 1.5 ממיכלי השמנת ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
– מוסיפים את החלב המרוכז ותמצית הוניל וממשיכים להקציף עוד דקה.
– מערבבים כוס אספרסו בדרגת חוזק שאוהבים עם מחצית ממיכל השמנת שנותרה ומוסיפים לתערובת החלב והשמנת המוקצפים. ממשיכים להקציף רק להטמעת תערובת הקפה.
– ו… זהו! יש לכם גלידת קפה מעולה שכל מה שצריך כדי להנות ממנה זה להעביר את הקצפת הזאת לתבנית, או למיכל, לכסות היטב בניילון נצמד ולמקפיא למשך הלילה
– ניתן להוסיף: אגוזים, פולי קפה מצופים שוקולד, עוגיות לפני הקפאת הגלידה להעשרת הגלידה

גלידה קפה ביתית

גלידה קפה ביתית מ-2 מצרכים ובלי מכונת גלידה:

מצרכים:

  • 1 מיכל של חלב מרוכז (400 מ"ל)
  • 2 מיכלים של שמנת מתוקה 38%
  • 1 כפית של תמצית וניל – לא חובה
  • 1 מנת אספרסו – 30 מ"ל, מהקפה שאוהבים

אופן הכנה:
– בקערת מיקסר עם וו הקצפה, שמים 1.5 ממיכלי השמנת ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
– מוסיפים את החלב המרוכז ותמצית הוניל וממשיכים להקציף עוד דקה.
– מערבבים כוס אספרסו בדרגת חוזק שאוהבים עם מחצית ממיכל השמנת שנותרה ומוסיפים לתערובת החלב והשמנת המוקצפים. ממשיכים להקציף רק להטמעת תערובת הקפה.
– ו… זהו! יש לכם גלידת קפה מעולה שכל מה שצריך כדי להנות ממנה זה להעביר את הקצפת הזאת לתבנית, או למיכל, לכסות היטב בניילון נצמד ולמקפיא למשך הלילה
– ניתן להוסיף: אגוזים, פולי קפה מצופים שוקולד, עוגיות לפני הקפאת הגלידה להעשרת הגלידה

גלידה קפה ביתית
/ מגזין

Share the Post

About the Author

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

סל הקניות