ביסקוטי עם שברי פולי קפה

5

ביסקוטי עם שברי פולי קפה

ביסקוטי עם שברי פולי קפה

החומרים לכ-30 עוגיות:
21/2 כוסות קמח רגיל
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
קורט מלח
2 ביצים גדולות
2 חלמונים מביצים גדולות
2 כפות ליקר קפה
1 כוס (200 גרם) סוכר
1/2 כוס שברי פולי קפה
ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ומלח.
בקערה שנייה טורפים ביצים, חלמונים, ליקר וסוכר.
יוצקים את תערובת הביצים לתערובת הקמח ולשים לתערובת אחידה.
מוסיפים את שברי פולי הקפה.
מעצבים את הבצק לשני כיכרות.
אופים חצי שעה, עד הזהבה. מוציאים מהתנור ומצננים היטב.
מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות.
מעבירים את הכיכרות לקרש חיתוך ופורסים לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ.
אופים 15-10 דקות, עד שהעוגיות יבשות למגע.

/ מגזין

Share the Post

About the Author

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

סל הקניות